Poengdeling på Røros og storseier på Eberg!

Vi er inne i et hektisk kampprogram med med tre kamper på én uke, men jentene har begynt å respondere på den siste tidens intensive treningsopplegg.

Røros 2 - 2 Heimdal

Etter en uke uten kamp gikk vi forrige helg inn i en hektisk uke for vår del. Sist lørdag tok vi bussen opp til Røros for det vi visste kom til å bli en knokkelkamp. Jentene startet litt labert og brukte litt tid på å våkne, men Røros fikk ikke skapt de store farlighetene innledningsvis. Etter 21 minutter kom derimot muligheten på et gjennombrudd, og spissen til Røros var ikke tung å be; 1-0 til hjemmelaget. Vi bruker litt tid på å riste av oss en dårlig start, men tar mer og mer over og spiller godt inn til pause. Tre minutter ut i andre omgang kommer målet. Kari snapper en ball fra sin indreløperposisjon, ser at keeper er langt ute og prøver skuddet fra 20 meter. Skuddet går over keeper og i mål, og vi har fått en god start på den andre omgangen, 1-1.

Etter utligningen faller vi litt sammen og konsentrerer oss om å ligge kompakt og gå på hurtige kontringer. Det lykkes vi med helt til det 78. minutt da Røros enkelt får gå gjennom flere ledd og setter inn 2-1.
Vi ønsker imidlertid ikke å ta bussen hjem igjen uten poeng, og Kari tar ansvar oppover langs høyre side. Hun slipper perfekt til Mari F som er på vei gjennom, bruker ett touch i medtaket og fyrer av, forbi keeper og i mål til 2-2. Etter målet handler alt om å forsvare poeng da jentene er slitne etter en tøff fysisk kamp med lite innbyttere. Røros har én i tverrligger helt på tampen, men vi rir av stormen og tar med oss ett poeng hjem til Heimdal.


Tiller 2 1 - 5 Heimdal

Onsdag var det duket for kamp igjen da vi måtte til Eberg kunstgress for å møte Tiller 2 borte. For Tiller og Heimdal er det alltid spesielt å møtes, og en del tydet på at jentene fra begge sider av E6 var ganske nervøse. Vi kommer likevel best ut og skaper muligheter allerede fra start, men må likevel vente 9 minutter før Hedda bestemmer seg for å på egen hånd sette den første. Hun avanserer fint med ball oppover langs høyre ving, runder en back før hun lobber ballen fint over keeper, 0-1 på Eberg. Syv minutter senere gjør hun like godt det samme en gang til og legger på til 0-2.
Tiller hever seg noe og får sitt første skudd på mål etter 38 minutter spilt. Keeper Tora feilberegner og kontrollerer ballen rolig i mål, 1-2 og kamp igjen.

Etter pause tar Tiller 2 over banespillet, men jentene ligger godt organisert og slipper til lite sjanser. Etter 70 minutter kontrer vi på et fint brudd av Luna som slipper til Hedda på vei fremover. Hedda slipper ballen perfekt gjennom til Mari F på motstatt kant som alene med keeper innfrir og setter inn det befriende 1-3-målet.
Etter målet slipper jentene seg løs og spiller nydelig fotball. Hedda setter inn et nydelig langskudd og sikrer hattricket etter 85 spilte, og Mari F legger like gjerne på til 1-5 på overtid. En taktisk meget godt gjennomført kamp av oss og - de siste kampene sett under ett - en meget fortjent seier.

Allerede lørdag er det kamp igjen da Alvdal kommer på besøk. Kom og støtt jentene på jakt etter 3 nye poeng i det som blir nok en slitekamp mot en god motstander. Kampstart Heimdal kunstgress kl. 13.00.

Klikk her for å lese mer om Heimdal J19.

Røros - Heimdal

Røros - Heimdal
Røros - Heimdal

Tiller 2 - Heimdal

Tiller 2 - Heimdal
Tiller 2 - Heimdal

Støtt oss

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift