Storsjøcupen kort oppsummert

En herlig uke fylt med fotball og sommerstemning i Østersund er over.

En liten oppsummering av Storsjøcup 2018

Heimdal Fotball dro over med J12, J13, G13, og G14. I år som i fjor så lå vi på samme skole, noe som fungerer veldig bra. Det er en fin bukett med kjekk ungdom som representerer klubben på en meget god måte. Dette gjenspeiler seg nok i fra gruppa med familie, slekt og venner som hadde tatt turen over for å støtte sine unge lovende. Den grønne «horde» av publikummere gjorde seg positivt bemerket der borte. Med supportersanger og grønne vaskebøtter som trommer (grønne oppvaskbørster som trommeklubber) ble det et sabla liv på sidelinja. I den grad det lot seg gjøre så stilte både spillere og foreldre opp på kamper som supportere for hverandre. Det viktigste for alle med denne cupen er turen, og det sosiale rundt denne. Og så gjorde vi det da slettest ikke så verst sportslig heller.

J12

Etter en flott uke på Storsjøcup ble fasit 5 seiere, 1 tap, og 13-6 i målforskjell. @heimdalfotballj06 vant bronsje i A-sluttspill etter å blant annet ha vunnet gruppa si soleklart. De ble nr 3 av 42 lag, noe som er utrolig bra. Flott vær, bading i Storsjøbadet, shopping, og disco gjorde uka minneverdig for alle.

J13

J13 reiste over til Storsjøcup med kun 8 spillere, men fikk låne 3-4 spillere fra J12 til hver kamp. Jentene endte opp på tredjeplass i sin gruppe. I 1/8 finalen var laget redusert til 6 stk J13 spillere pga skade og hjemreise, men J12 stilte med 5 stk selv om de selv hadde kamper samme dag. Hommelvik tok en 2-0 seieri denne kampen, og de gikk tilslutt helt til topps i B sluttspillet.

Selv om det sportslig ikke ble så gode resultater hadde laget en artig uke, og samarbeidet med J12 jentene i løpet av uka er noe vi vil videreføre til høstsesongen.

G13

G13 dro med 22 spillere fordelt på 2 jevne lag over til Sverige (20 stk 05-ere og 2 stk 06-ere). Sportslig gikk det over all forventning. Begge lag havnet på andreplass i sine puljer, og tok seg dermed til A-sluttspill. Der møtte vi veldig tøff motstand, og med knapp margin så gikk begge lagene ut i 16-dels finalen. Alle guttene sto på og jobbet for hverandre og sto fram som gode lagspillere gjennom hele turneringen.

Det ble rikelig med fritid og sosiale aktiviteter. Storsjøbad, VM i fotball på storskjerm på cuptorget, ballbinge, felles pizza utenfor skolen, og mye latter og lek sammen de andre lagene.

G14:

Gutter 14 dro til Storsjø uten alt for stor selvtillit. I første kamp møtte vi FC Deren et lag fra Mongolia. Vi var usikre på hvordan dette ville gå. Etter en god start på kampen ble vi straffet hardt. Ble liggende under men kjempet oss tilbake og vant til slutt 2-1. I kamp to møtte vi Namsos. En jevnspilt kamp, vår keeper var den som holdt oss inne i kampen. Heimdal dro i land en 3-1 seier. Siste gruppespill kamp var mot Grong. En kamp som startet sent på ettermiddagen. Med seier ville vi bli gruppevinner og ville møte enten Nardo eller Flatås i 16 dels finalen. Ble en 3-0 seier og Nardo ble nummer to i sin pulje og vår neste motstander. Nardo hadde mye å hevne etter tap mot oss i gruppespill finale i fjor. Våre gutter var heltente og kjempet som løver. Vi fikk en tidlig scoring som ble avgjørende for kampen. 1-0. I 8 dels finalen ble Fram vår neste motstander. Ett lag som vi viste var dyktige, og resultatet ble til slutt 1-5. Fram tok seg helt til finalen. Alt i alt en stor opptur for gutter 14.


Heimdal Fotball gjorde en god figur både på og utenfor banen, og flere begynte allerede å prate om neste år på vei hjem.

Støtt oss

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift