Infobrev august

Hei alle trenere, spillere, frivillige og foreldre i Heimdal Fotball.

Vel overstått sommer, håper alle har kost seg og er klar for masse fotball i høst!

Vi har lagt bak oss en travel og gøy vår med mye aktivitet på banen. Og dette fortsetter i høst.

Garasjen: Det er nå besluttet å rehabilitere garasjen samt rive bua og bygge opp nytt der den står. Da vil vi få en etterlengtet ny/oppusset utstyrsbu til alle lag. Vi vet at det trengs. Mye av arbeidet må gjøres på dugnad, så her trenger vi folk! Mer info kommer.

Det blir klubbdager også i høst: 26. august, 16. september og 21. oktober. Den siste klubbdagen blir en avslutning med markering av fotballsesongen. Her får spillerne de merkene de har oppnådd også. Mer info kommer om denne.

Det vil bli avslutning for frivillige i klubben samt vårt dame og herrelag lørdag 20. oktober i selskapslokalene i hallen. Mer info og invitasjon kommer.

Arbeidet med ny sportsplan må og skal ferdiggjøres i høst. Det er først og fremst sportslig utvalg sammen med Nestleder Unni Lehn som har hovedansvar for dette. Vi gleder oss veldig til å få dette viktige styringsverktøyet på plass.

Påmelding tilNFF Grasrottrener-kurs er åpnet. Alle barnefotballtrenerne bør ha delkurs 1 som da gir autorisasjon som Barnefotballtrener. Gibeskjed til Liv Sørum i styret om dere ønsker å melde dere på ett av kursene . Mer info om kursene her:

https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/nff-c--lisensutdanningen/

Vi skal ha to Trenerforum i høst, dette ledes av Sportslig Leder og styret vil også være tilstede. Datoer for trenerforum kommer vi tilbake til.

Det er satt ut granulatrens ved banen. Vi ønsker at alle som har vært på kunstgresset om å gå innom denne posten og få kostet av så mye som mulig. Vi må ha et større fokus på håndtering av granulat fremover, og vi må begrense spredningen av granulat i nærmiljøet vårt.

Det blir oppstart for 6-åringene nå i august, vi ønsker alle nye fotballspillere velkommen til Heimdal! For info om oppstart kan sportslig leder Christian Sæther Moen kontaktes på: christian_smoen@hotmail.com

Husk påmelding til Heimdal Indoor :-)

Ønsker dere en mange fine fotballdager!


Styret Heimdal Fotball

Støtt oss

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift